Stuur feedback

Paarden behang

Jouw zoon of dochter gek op paarden? Dan kan je hem of haar natuurlijk nergens blijer mee maken dan met een echte paardenkamer met paarden behang. Er zijn online allerlei verschillende paardenbehangetjes te koop. Wij zochten de aller leukste voor je uit.

PaardenbehangPaarden behang meisjes

Paarden, pony’s, rozetten en hoefijzers. Alles wat met paarden te maken heeft vind je op het behang van 123Kinderbehang. Bijvoorbeeld het wit met zilveren behang van Happy World. Heel subtiel, maar 100% met paarden. Opvallender is het roze behangetje van Happy Kids. Daarmee maak je echt een girly-paardenkamer.

Paardenbehang jongens

Het is zeker niet zo dat alleen meiden gek zijn op paarden. Paardensport is ook populair onder jongens. Zij vinden het paarden behang van Behangplanet waarschijnlijk erg leuk. Dit behang bestaat uit prachtige zwart-wit foto’s van verschillende paarden op een bruine achtergrond.

Fotobehang paarden

Een hele wand in de kinderkamer voorzien van een megafoto van een prachtig paard; dat is mogelijk met het fotobehang van Repro. Je vindt er echte foto’s van wilde paarden op een prairie. Maar ook geïllustreerde afbeeldingen van eenhoorns, heel sprookjesachtig! En heeft je kind een eigen paard of verzorgpony, maak er dan zelf een hele mooie, hoge kwaliteit foto van. Deze kan je bij Repro zelf op fotobehang laten drukken.

Paardenkamer

Natuurlijk is de paardenkamer met alleen een paarden behang nog niet af. Daar horen nog meer paarden accessoires bij. Denk aan rozetten, echte trofeeën en een bijpassend dekbedovertrek. In het artikel over Paardenkamer vind je van alles om er een echt paardenpaleisje van te maken.

Beeld: Onszelf

reacties(3)

reageer zelf >
  1. Van welk merk is dat paarden behang kan het nergens vinden?

  2. Hallo,

    Wil graag weten wat het zwart/wit paarden kost per rol enof waar ik het kan bestellen of kopen in een winkel????

    Mvg.debby

  3. Dag Debby en Susanne, dit behang is van het merk Onszelf (www.onszelf.com). Volgens mij het het een behang uit een oude lijn, genaamd Storyland, je zou eens bij het merk kunnen informeren of het behang nog verkocht wordt. Succes! Groeten, de redactie

reageer op dit artikel

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hieronder in te vullen. De code is hoofdlettergevoelig.

Privacy- en Cookiebeleid