Stuur feedback

Paarden behang

Jouw zoon of dochter gek op paarden? Dan kan je hem of haar natuurlijk nergens blijer mee maken dan met een echte paardenkamer met paarden behang. Er zijn online allerlei verschillende paardenbehangetjes te koop. Wij zochten de aller leukste voor je uit.

PaardenbehangPaarden behang meisjes

Paarden, pony’s, rozetten en hoefijzers. Alles wat met paarden te maken heeft vind je op het behang van 123Kinderbehang. Bijvoorbeeld het wit met zilveren behang van Happy World. Heel subtiel, maar 100% met paarden. Opvallender is het roze behangetje van Happy Kids. Daarmee maak je echt een girly-paardenkamer.

Paardenbehang jongens

Het is zeker niet zo dat alleen meiden gek zijn op paarden. Paardensport is ook populair onder jongens. Zij vinden het paarden behang van Behangplanet waarschijnlijk erg leuk. Dit behang bestaat uit prachtige zwart-wit foto’s van verschillende paarden op een bruine achtergrond.

Fotobehang paarden

Een hele wand in de kinderkamer voorzien van een megafoto van een prachtig paard; dat is mogelijk met het fotobehang van Repro. Je vindt er echte foto’s van wilde paarden op een prairie. Maar ook geïllustreerde afbeeldingen van eenhoorns, heel sprookjesachtig! En heeft je kind een eigen paard of verzorgpony, maak er dan zelf een hele mooie, hoge kwaliteit foto van. Deze kan je bij Repro zelf op fotobehang laten drukken.

Behangtafel huren

Maak het behangklusje zo makkelijk mogelijk voor jezelf. Met de juiste tools en gereedschappen zorg je ervoor dat je een strak en egaal paardenbehangetje op de wand hebt. Een behangtafel is hierbij essentieel. Deze zorgt ervoor dat je het behang helemaal kunt uitleggen om vervolgens in te smeren met lijm. Een behangtafel hoef je echt niet helemaal aan te schaffen, je huurt hem gewoon! Vind via huren.nl een verhuurbedrijf bij jou in de buurt. Voor een dag, meerdere dagen of een week – net zolang tot jouw behangklus klaar is.

Paardenkamer

Natuurlijk is de paardenkamer met alleen een paarden behang nog niet af. Daar horen nog meer paarden accessoires bij. Denk aan rozetten, echte trofeeën en een bijpassend dekbedovertrek. In het artikel over Paardenkamer vind je van alles om er een echt paardenpaleisje van te maken.

Beeld: Onszelf