Stuur feedback

Magneetbord

Een magneetbord is ideaal om foto’s, knipsels en tekeningen op te hangen. Je plakt alles met magneten vast, met als voordeel dat er geen gaatjes in je foto’s en kunstwerken komen. Met mooie of juist vrolijk gekleurde magneten wordt het magneetbord een originele verzamelplek.

MagneetbordLeuke magneetborden
Simpele zilveren of witte magneetborden zijn op veel plekken te krijgen. Ben je op zoek naar een origineel magneetbord dan moet je iets beter zoeken. We hebben ze voor je gevonden bij Kado om de Hoek. Zij verkopen magneetborden met een grappige fotoprint. Je krijgt er zelfs magneetjes bij in hetzelfde thema. Een kleine greep uit hun collectie:
★ Engelse drop
★ Aardbeien
★ Voelbalveld
★ Multicoloured

Gekke vormen
De meeste magneetborden zijn standaard rechthoekig, maar een andere vorm is natuurlijk ook leuk. Dat dachten ze ook bij Deens. Zij verkopen magneetborden in de vorm van een huis, een hart of een appelboom. Bij Kado om de Hoek hebben ze magneetborden in de vorm van een ballon, in verschillende kleuren.

Magneetjes
Met magneten fleur je een magneetbord op. Kleine Zebra heeft leuke magneten voor kinderen. Bijvoorbeeld van stof met een grappig borduursel. Of in de vorm van dieren en verkleedfiguurtjes. Ook verkopen ze magneten in de vorm van letters. Hiermee kunnen kids bijvoorbeeld hun eigen naam maken. Bij Kalma & Violeta hebben ze magneten in de vorm van een vogel gemaakt van vilt. Heel schattig voor op de babykamer.

Voor girls
Voor de echte diva’s heeft Whats Cooking iets bedacht. Magneetjes in de vorm van diamanten. Zo maak je van het magneetbord een echt blingbling object. Met de rozen magneetjes van Global Affairs maak je het bord compleet.

Foto’s opplakken
Mama krijgt een snor en papa een bolhoedje of konijnen oren. Met de magneten van Present Time hang je foto’s op en versier je ze. Ze zijn te koop bij Kleine Zebra. Dat levert gegarandeerd een smile op het gezicht van je kinderen op.

Magneetbord stickers
Je hoeft niet perse eerst met spijkers en schroeven aan de slag om een magneetbord op te hangen. De magneetstickers van Kamer 26 plak je gewoon op de muur. Op sommigen kan je er met krijt ook op schrijven. Naast magneetstickers verkopen ze er ook leuke magneten.

Maak het zelf
Kun je het gewenste formaat magneetbord niet vinden? Maak er dan zelf een! Koop een MDF-plaat en zaag deze in de gewenste vorm. Breng een aantal lagen magneetverf aan. Hoe meer lagen, hoe sterker de magneten blijven hangen. De magneetverf kun je vervolgens aflakken met elke gewenste verfsoort. Kijk op de website van Gamma voor het hele stappenplan.

Beeld: Deens