Stuur feedback

stickers

alle stickers >

Stickers
Met behulp van decoratiestickers fleur je in een handomdraai de baby- of kinderkamer op. Een mooie tekst op de muur, of een grappig figuur. Je kunt vaak zelf de kleur en het formaat kiezen. Er zijn online ontelbaar veel soorten stickers te koop. De vraag is alleen, wat vind je mooi en wat past in de kinderkamer? Met de artikelen over muurstickers hier op Kdiskamers.nl word je geholpen in je keuze.

Een babykamer vraagt eigenlijk om een mooi versje op de muur. Je kunt je eigen tekst of een bestaand gedicht op de muur plakken door middel van tekststickers. Ken je nog een liedje van vroeger? Dan laat je daar een wandsticker van maken. Al zijn er ook heel veel leuke figuren als decoratiestickers te koop. Wat dacht je van een kleurrijke boom, een uil of een grote teddybeer.

Voor de kinderkamer heb je nog meer keuze in muurstickers. Voor tienermeiden zijn stickers in de vorm van fotolijstjes perfect en voor jongens liever een stoere skater. Leuk en functioneel zijn de schoolbord muurstickers. Deze decoratie is ideaal voor notities of als tekenvel. Als je voor je kind een themakamer hebt gemaakt, mag een bijpassende sticker niet ontbreken. Een muursticker van bijvoorbeeld Nijntje, Woezel en Pip of prinsessen is de finishing touch van de kinderkamer.

Naast muurstickers zijn er ook speciale raamstickers en meubelstickers te koop. Hiermee fleur je eenvoudige meubels of een groot, kaal raam direct op. Zo zie je maar, de keuze in stickers voor de kinderkamer is enorm. Laat onderstaande artikelen je inspireren en vind het juiste exemplaar voor jouw kind.