Stuur feedback

Muurstickers kinderkamer boom

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: een leuke muursticker van een boom voor in de kinderkamer. Ze zijn te koop in allerlei soorten en maten. Ze fleuren de kinderkamer in een handomdraai op.

Kleurrijke muurstickers kinderkamer boom
Bij webwinkel De Bijzaak verkopen ze de aller leukste muurstickers in de vorm van een boom. Met blaadjes, met vlinders, met krullerige takken of zelfs met een uil. Je kunt het zo gek niet bedenken. Voor jongens hebben ze een leuke: de auto-boom. Dat is een muursticker waar auto’s in de boom rijden.

Bij Muurstickerwinkel verkopen ze de boomstickers van allerlei verschillende merken. Vrolijke bomen zijn echte eyecatchers voor in de kinderkamer. Door de kleurrijke blaadjes en mooie patronen wordt je kind elke ochtend vrolijk wakker. Boomstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Bepaal je eigen kleur
Wil je helemaal zelf de kleuren van de boom bepalen? Bij Hippe Kinderspullen kan dat. Zij verkopen een muursticker waar je de kleur van de stam, de blaadjes, bloementjes en de vogels kunt aangeven. Je bedenkt dus zelf een leuk kleurenpallet.

Ben je niet zo’n fan van verschillende kleuren en hou je meer van strak en uni? Dan moet je eens bij Muurstickers.net kijken. Daar verkopen ze allerlei bomen in een kleur naar keuze. Je kiest een boom, een grootte en daarna de kleur. Je hebt keuze uit meer dan 30 verschillende kleuren. De muursticker past dus altijd perfect bij de kinderkamer.

Behang boom kinderkamer
Je kunt ook kiezen voor een boom van behang. Inke ontwerpt van mooi vintage en design behang, takken, bladeren en boomstammen. Het behang geeft een apart effect doordat het structuur duidelijk zichtbaar is. Net even wat anders en unieker dan een muursticker!

Muurschildering boom babykamer
In plaats van een muursticker, kan een muurschildering boom ook een prachtig effect geven in de babykamer. Er zijn verschillende schildertechnieken en stijlen. Van airbrush, tot natuurgetrouw of karikatuur. Het is dus aan jou om te bekijken welke jou het meeste aanspreekt. De volgende schilders kunnen vast een muurschildering boom babykamer naar jouw wens maken.
Vrolijke Muur
R-Brush
Diana muurschilderingen

Andere muurstickers
Naast een boom als muursticker, zijn er ook ontelbaar andere stickers te koop. Lees het artikel over muurstickers en bekijk alle mogelijkheden. Voor andere soorten stickers kijk je in de categorie stickers.

Beeld: Eigendom kidskamers, gemaakt op de voorjaarsbeurs