Stuur feedback

Magneetverf

Knutselwerkjes, foto’s en briefjes op een creatieve manier ophangen? Verf een wand – of alleen een klein deel van de muur – met magneetverf. Daarna kun je dagelijks met magneten de muur van de baby- of kinderkamer veranderen.

Magneetverf

Verf is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Kleurinspiratie heeft alle verfsoorten handig op een rij gezet. Populair tegenwoordig is magneetverf, een decoratieve verf op waterbasis. Doordat de verf ijzerdeeltjes bevat blijven magneten hangen. Voor de kinderkamer is dit een super leuk idee!

Magneetverf is vooral erg leuk voor een industriële kinderkamer. Het heeft een stoere en ruige uitstraling. De verf is alleen leverbaar in de kleur donkergrijs. Maar je kunt er gewoon met een andere leuke verfkleur overheen verven, waardoor magneetverf geschikt is voor elke kinderkamer.

Magneetverf kopen

Diverse verfmerken bieden magneetverf aan. Op de website van Acaza vind je magneetverf, met duidelijke informatie en een handig instructiefilmpje. Ook bijna iedere bouwmarkt verkoopt magneetverf, bijvoorbeeld Gamma en Praxis.

Magneetverf Hema

Bij de grote winkelketen Hema moet je zeker eens kijken als je bezig bent met het inrichten van een kinderkamer. Hier vind je een groot assortiment aan woonaccessoires in vrolijke, felle kleuren. Hema verkoopt ook magneetverf. Voor een leuk prijsje creëer je een unieke muur in de kinderkamer!

Magneetverf aanbrengen

Bij het aanbrengen van de verf is het belangrijk dat de ondergrond glad en schoon is. Roer vooraf de verf goed door, zodat de verfdeeltjes zich gelijkmatig verdelen. Hoe meer lagen je aanbrengt op de muur, hoe beter de magneten blijven kleven. Vaak moet je minimaal 2 à 3 lagen aanbrengen voor een goed resultaat. Wil je een vrolijke kleur of behang over de verf aanbrengen? Wacht dan 24 uur.

Magneetbord maken

Magneetverf is niet alleen geschikt voor de muur, je kunt er zelf ook leuke dingen van maken. Met het zelfmaakidee op onze website maak je eenvoudig een magneetbord.

Credits beeld 1: Acaza
Credits beeld 2: Colora