Stuur feedback

verlichting

alle verlichting >

Verlichting
Misschien niet direct het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van de kinderkamer: de verlichting! Maar niet onbelangrijk natuurlijk, want wanneer het donker is moet je toch de kamer kunnen verlichten. Je hebt verlichting in allerlei soorten en maten. Van kroonluchters tot aan nachtlampjes. Er staan allerlei artikelen over verlichting voor je klaar die je verder zullen inspireren naar een leuk exemplaar!

Voor een echte meidenkamer is een kroonluchter natuurlijk de ultieme lamp. Wij van Kidskamers verzamelde wat leuke adresjes voor je met de kleurrijkste kroonluchters. Ook in de babykamer miststaat deze lamp niet. Een jongenskamer vraagt net even om een wat stoerdere lamp. Iets wat typisch voor jongens is. Een looplamp bijvoorbeeld.

Denk bij verlichting voor kinderen ook zeker aan nachtlampjes. Sommige kids zijn nog bang in het donker en willen dan een nachtlampje, maar niet alleen daarom is de nachtlamp handig. Ook als ze voor het slapen gaan een boekje willen lezen is een nachtlamp ideaal. Een simpel exemplaar heb je zo gevonden, maar wil je een wat originelere item dan is dat vaak flink zoeken. Kidskamers heeft de leukste webshops voor je verzameld.

Essentieel voor kinderen die huiswerk maken is een bureaulamp, want anders zouden ze zo gaan staren naar hun werk. Een leuke lamp in een hip kleurtje maakt het huiswerk al een stuk leuker. Super handig is ook het contactdooslampje voor als je kind in het midden van de nacht wakker wordt. Je hebt ze nog in decoratieve exemplaren ook! Binnen deze categorie op Kidskamers vind je dus alles wat met verlichting te maken heeft. Het liefst geen saaie lampjes, want wij zoeken wel naar de leukste exemplaren die er te vinden zijn!