Stuur feedback

Bureaulamp

Een lamp tijdens het leren en huiswerk maken is essentieel. Vooral als het donker wordt hoeft je kind niet zo te turen. En een leuke bureaulamp maakt het huiswerk maken natuurlijk ook een stuk leuker.

BureaulampJong geleerd…
Je hoeft niet per se huiswerk te maken aan een bureau. Tekenen of knutselen kan natuurlijk ook. Zelfs door de allerkleinste. Voor hen heeft Kleine Zebra bureaulampen. Voor de meiden hippe polkadot tafellampen, met een voet in de vorm van een hertje of een eekhoorn. Met een bontversierde lampenkap. En voor de jongens een stoere labradorlamp in de kleuren wit, zwart of rood. 

Leuk dessin
Wat is Pylones toch een leuk merk. De ‘globetrotter’ bureaulampen zijn prefect voor kids. De Bijenkorf verkoopt ze in verschillende dessins. Wat dacht je van bloemen, cirkels of strepen. Allemaal zijn ze lekker bontgekleurd. Daar word je gewoon vrolijk van!

Retro bureaulamp
Back to the sixties met de lampen van de Kinderlampenwinkel. Door de ronde vorm en het metaal lijken ze echt retro. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, roze, geel, groen en rood. Niet de goede kleur? Bij Hippe Tantes verkopen ze andere retro bureaulampen. Met een flexibele stang in 14 verschillende kleuren. Ze zijn ook verkrijgbaar met een klem. Makkelijk om de bureaulamp vast te klemmen aan het bureau.

Beeld: Silt and Living