Stuur feedback

Kinderkamer Amerikaanse stijl

Amerika, het land van het Vrijheidsbeeld en de stars and stripes. Dit land heeft genoeg ingrediënten om een hele gave kinderkamer in Amerikaanse stijl te maken. Met de juiste accessoires waant je kind zich straks aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.

Kinderkamer Amerikaanse stijlAmerika behang
Je begint in een Amerikaanse kinderkamer natuurlijk met super gaaf fotobehang. En van welke stad kan je nou beter foto’s maken dan van New York. De skyline is adembenemend en perfect voor op een muur in de slaapkamer. Bij New York Fotobehang verkopen ze meer dan honderd soorten fotobehang. Van de skyline, de bruggen van New York of losse elementen als het Vrijheidsbeeld, verkeersborden of illustraties.

Naast fotobehang kan je ook kiezen voor behang met een printje. Het Room Seven behang van 123kinderbehang is een hele goeie. Hierop staan sterren in de kleuren van de Amerikaanse vlag, het vrijheidsbeeld en mooie leuzen.

Kinderkamer Amerikaanse stijlDekbedovertrek Amerikaanse vlag
Op het bed komt natuurlijk een dekbedovertrek te liggen met een print van de Amerikaanse vlag. Bij Moekies verkopen ze een dekbedovertrek van 100% katoen in Amerikaanse stijl. En het unieke is, je kunt een tekst op het overtrek laten drukken. Bijvoorbeeld de naam van je kind of een Engelse tekst zoals ‘Good night and sleep well’.

Amerikaanse accessoires
Wat is een Amerikaanse kinderkamer zonder de kaart van Amerika aan de muur. Koop een kaart bij Posters.nl en stop hem in een mooie lijst of plak hem op de muur met masking tape. En leg dit super gave kussen met print van Myhomeshopping op een stoel of op bed om het geheel af te maken.

Stof Amerikaanse vlag
Van stof met de print van de Amerikaanse vlag kan je veel leuke dingen maken. Bijvoorbeeld sierkussens. Of je gebruikt het als overgordijnen of legt het als sprei op bed. Op deze manier breng je heel eenvoudig de Amerikaanse vlag in de kinderkamer. Stof met de Amerikaanse vlag vind je onder andere bij de Lapjesschuur of Parttex.

Wereldse tienerkamer
Is je kind echt een wereldreiziger in spé? Maak dan een complete wereldkamer. Hoe je dit doet lees je in het artikel over Tienerkamer thema wereld.

Beeld: New York Fotobehang
Beeld: 123kinderbehang