Stuur feedback

Kinderkamer in de kleuren roze en rood

Vroeger was het ondenkbaar om de kleuren roze en rood te combineren. Dat vloekte enorm! Tegenwoordig mag alles en staan de twee kleuren juist super leuk bij elkaar. Met onderstaande tips maak je een vrolijke kinderkamer in de kleuren roze en rood. Daar worden meiden blij van.

kinderkamer-roze-rood-2Aan de slag met rood en roze
Tijdens het inrichten van de kinderkamer is het altijd het handigst om met de muren te beginnen. Je start groot en gaat steeds gedetailleerder te werk. Om de muur een leuke roze of rode kleur te geven kan je aan de slag gaan met verf. Bekijk eens het kleurenpalet van Kleurinspiratie. Hier vind je prachtige rozetinten gecombineerd met rood. Een mooi uitgangspunt voor de meisjeskamer! Verf bijvoorbeeld één muur zachtroze en een ander klein wandje rood. Of ga aan de slag met rode kleurvlakken op de roze muur.

Knalgekleurd behang
Wil je een echt opvallende muur, dan is het behang van 123Kinderbehang perfect. In hun collectie zitten allerlei behangsoorten van bekende merken. Uiteraard met de kleurencombinatie roze/rood met allerlei verschillende prints. Bekijk hier eens de opties die deze webshop je biedt.
Behangsoort 1
Behangsoort 2
Behangsoort 3
Behangsoort 4
Behangsoort 5

kinderkamer roze en roodRoze kindermeubels
Als je de muren van de kamer al een knalkleur geeft, dan kan je beter de meubels rustig houden. Al mogen ze best een mooi roze of rood accent hebben. Zoals het kinderbed van Tienerkamer.nl met lichtroze panelen.

Vrolijke accessoires
Met grote en vrolijke sierkussens van Villa-Vrolijk maak je een lekker relaxplekje voor je dochter. Deze kussens met bloem zijn verkrijgbaar in twee maten. En last but not least: op de muur maak je met roze en rood versierde houten of piepschuimen letters de naam van je kind. Zo wordt het een vrolijk en persoonlijk kamertje.

Beeld 1: Saartje prum
Beeld 2: 123Kinderbehang

geen reacties

Reageer als eerste op dit artikel!

reageer zelf >

reageer op dit artikel

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hieronder in te vullen. De code is hoofdlettergevoelig.

Privacy- en Cookiebeleid