Stuur feedback

Kinderkamer Thomas de Trein

Kan je zoon of dochter geen genoeg krijgen van de avonturen van Thomas de Trein en zijn vriendjes? Grote kans dat hij of zij ook graag een kamer in deze stijl wil! Wij gingen op zoek naar de leukste items voor een kinderkamer Thomas de Trein.

Kinderkamer Thomas de TreinBehang van Thomas de Trein
Wat is er nu leuker dan de locomotief van Thomas heel groot op de muur? In de webshop Ik en Ik verkopen ze leuk behang waarmee je dit realiseert. Vind je dit behang te overweldigend? Je kunt ook een effen behang combineren met een subtiele behangrand van Thomas de Trein. Zo houd je de kinderkamer iets rustiger. Lees ook eens onze andere behangartikelen voor meer inspiratie.

Kinderbed Thomas de Trein
Er zijn zelfs meubelen van Thomas de Trein te koop. Bij Baby & tiener verkopen ze een leuk bed met aan het voeteneind het gezicht van Thomas. In dit bed kan je kind lekker dromen over de avonturen van de locomotief.

Thomas de Trein accessoires
Om het geheel van de kinderkamer van Thomas de Trein af te maken, zijn er ontzettend veel accessoires van deze televisieserie verkrijgbaar. Van wekker tot kapstok en van kussen tot prullenbak. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een product van! In het artikel Lamp voor in de jongenskamer vind je nog meer leuke accessoires in trein-stijl!

Wil je misschien een kinderkamer in een ander thema? Op onze website hebben we nog veel meer thema’s voor de kinderkamer uitgelicht!

Beeld: Ik en Ik