Stuur feedback

Kinderkamer voorbeeld

Je wilt het liefst een leuke en unieke kinderkamer voor je kids hebben. Maar waar haal je nou die inspiratie vandaan? Het beste is om zoveel mogelijk voorbeelden van kinderkamers te bekijken. Zo haal je overal je favoriete elementen uit en stel je een gave slaapkamer samen.

Voorbeeld stijlen
Wil je de kinderkamer in een bepaalde stijl inrichten? Kijk dan eens bij de kinderkamer stijlen op deze website. Hier vind je bij verschillende soorten stijlen mooie sfeerfoto’s en adviezen. Voor meer voorbeelden en foto’s kun je terecht bij babykamer stijlen en tienerkamer stijlen.  

Voorbeeld thema’s
Bij elk kind past een bepaald thema. Kijk naar de hobby’s, het lievelingsdier en zijn of haar interesses. Dan kan je er vast één bedenken. Voor leuke voorbeelden en mooie sfeerfoto’s ga je naar kinderkamer thema’s. Voor een babykamer bekijk je de babykamer thema’s. En heb je een tiener? Dan kan je terecht bij de tienerkamer thema’s.

Websites kinderkamer voorbeeld
Er zijn naast Kidskamers.nl verschillende websites waar je terecht kan voor kinderkamer voorbeelden. Een mooie inspiratiesite is Babypark. Hun stylisten richten de leukste kinderkamers in. Niet alleen voor inspiratie een goede plek, maar je kunt er meteen gave meubels kopen.

Voor nog meer voorbeelden kijk je bij Style Cookie. Tientallen sfeerfoto’s van stijlvolle en unieke kinderkamers. Na het zien van deze kamers heb je waarschijnlijk inspiratie genoeg om zelf aan de slag te gaan.

Binnenkijken
Wil je wel eens weten hoe anderen de kinderkamer ingericht hebben? Neem dan eens een kijkje bij Binnenkijken. Hierin kan iedereen foto’s van een kinderkamer uploaden waar ze trots op zijn. Voor jou een perfecte plek om inspiratie op te doen. En is de slaapkamer van jouw kind af? Maak dan ook foto’s en upload ze op deze site. Kan je er lekker mee pronken en is het weer een inspiratiebron voor anderen.

Beeld: ariadne at H0me, fotografie: Bart Brussee, Fotolemaire, Eric van Lokven,  Renee Frinking