Stuur feedback

Knuffelbeesten goed doel doneren

knuffelbeesten doneren goed doelGrote kans dat naarmate je kinderen ouder worden, ze minder naar knuffels omkijken. Daarnaast komen er steeds weer nieuwe knuffelbeesten bij zodat je zolder uitpuilt. Heb je er wel eens aan gedacht om oude knuffels te doneren aan een goed doel? Je maakt er andere kinderen heel erg blij!

Bestemming knuffels
Voor kinderen die veel leed zien en van alles meegemaakt hebben, zijn knuffels een enorme troost. Ze bieden geborgenheid en vriendschap. De gedoneerde knuffels komen zowel in het buitenland als in Nederland terecht. Je moet denken aan bestemmingen als de Voedselbank en landen waar het Rode Kruis en goede doelen zoals Edukans naar toe gaan. Dit zijn onder andere Malawi, Oeganda, Irak, Kenia, Moldavië, Indonesië.

Doneren
Er zijn verschillende inzamelpunten waar je oude knuffels kunt doneren. Voorbeelden van deze inzamelpunten zijn Teddybears for help en Edukans.

Beeld: ariadne at Home

reacties(4)

reageer zelf >
 1. johan van doorn zegt:

  goede middag heb 2 zakken knuffelbeesten denk dat jullie er wat mee kunnen

 2. Beste meneer van Doorn,
  U maakt er de mensen van Edukans erg blij mee. Hier leest u er meer over: http://schoenmaatjes.edukans.nl/inleverpunten/bijvulmaterialen/
  Groet, Redactie kidskamers.nl

 3. Ik heb een grote zak met knuffels. willen jullie die? zo ja, waar moet het naartoe?
  je reactie afwachtend, Johannes

 4. Beste Johannes,
  U maakt er de mensen van Edukans erg blij mee. Hier leest u er meer over: http://schoenmaatjes.edukans.nl/inleverpunten/bijvulmaterialen/
  Groet, Redactie Kidskamers