Stuur feedback

Hoekbureau kinderkamer

Een eigen bureau is voor kinderen ideaal. Lekker knutselen en spelen, maar huiswerk maken hoort daar dan natuurlijk ook bij. Met een hoekbureau kinderkamer kunnen ze aan twee kanten hun spulletjes kwijt en hebben ze in het midden de ruimte voor misschien een computer.

HoekbureauKijk en vergelijk hoekbureaus
Er zijn hoop verschillende soorten hoekbureaus voor in de kinderkamer. In combinatie met hoogslaper of een losse variant. Beslist en Twenga geven je een overzicht van allerlei hoekbureaus van diverse merken. Misschien niet altijd geschikt voor de kinderkamer, maar als je er nu al geld aan spendeert hoeft dat later niet meer.

Hoekbureau voor in de kinderkamer
Uiteraard heeft Ikea ook een hoekbureau voor kids. Eén met slimme opbergmogelijkheden; Micke hoekbureau en een losse versie van Vika Amon in de kleuren zwart en wit. Ook vind je op Otto geschikte hoekbureaus met allerlei lades en vakjes.

Hoekbureau laten maken
Kun je nou zelf geen geschikt hoekbureau voor de kinderkamer vinden, dan kan je er ook een laten maken. Je moet wel even opzoek gaan naar een geschikte vakman. Vraag eens in jouw omgeving naar goede timmermannen. In de buurt loopt er vast een rond die het ideale hoekbureau voor jou kan maken.

Zelf doen; geef het kleur!
Gamma en Karwei geven je advies en inspiratie over hoe je een hoekbureau voor in de kinderkamer makkelijk zelf kunt maken. Maar wat ook kan is dat je het hoekbureau gaat verven in een leuk kleurtje! Hoe? Als het van gefineerd mdf – wat de meeste zijn – kun je het het best eerst goed voorbehandelen met kunststofprimer en het vervolgens met een dubbele laklaag verven.

Bureauaccessoires
Als je naast het hoekbureau in de kinderkamer op zoek bent naar vrolijke accessoires, bekijk dan de artikelen over decoratiemogelijkheden binnen Kidskamers. Met bijvoorbeeld een leuke bureaulamp kan je kind in het donker nog goed blijven zien en hoeven ze niet zo te staren tijdens het tekenen.

Beeld: Hioshop

geen reacties

Reageer als eerste op dit artikel!

reageer zelf >

reageer op dit artikel

Om spam te vermijden is het noodzakelijk om de code hieronder in te vullen. De code is hoofdlettergevoelig.

Privacy- en Cookiebeleid