Stuur feedback

Bouwtekening hoogslaper (met bureau)

Een hoogslaper kan je, als je een beetje handig bent, ook makkelijk zelf maken. Je kunt het hele bed in elkaar zetten. Maar van een gewoon ledikant kan je ook een hoogslaper maken. Met behulp van een bouwtekening hoogslaper geven we je hieronder suggesties voor het maken van een hoogslaper (met bureau).

Hoogslaper zelf maken
In de hoogslaper van Bosch kan je kind lekker weggedromen. Op de website vind je een duidelijke werkbeschrijving. Aan de hand van foto’s en stappen zet je het bed zo in elkaar. De vormgeving is gebaseerd op een kasteel. Inclusief kasteeltoren. Door het bed mooi te verven en met de juiste accessoires wordt het een feest om naar bed te gaan.

Bouwtekening hoogslaper met bureau
Voor een duidelijke werktekening van een hoogslaper met bureau kan je terecht bij de Gamma. In twaalf stappen zet je het bed zelf in elkaar. Daarnaast staat er naast het stappenplan een handige boodschappenlijst. Deze kan je uitprinten en meenemen naar de bouwmarkt. Zo weet je zeker dat je niks vergeet!

Bij Neo Eko kan je voor € 17,95 een bouwtekening kopen voor een hoogslaper. Deze hoogslaper heeft een bureautje en planken voor het opbergen van speelgoed, boeken en kleding. Het design van het bed is strak en functioneel.

Stapelbed zelf maken
Een handige werktekening voor een stapelbed koop je bij Neo Eko. Op deze site vind je een preview van de werktekening en de benodigdheden voor het stapelbed. Voor € 17,95 krijg je de werktekeningen om het stapelbed eigenhandig in elkaar te knutselen.

Beeld: Coming Kids